"De tre svåraste sakerna att säga är: -Jag älskar dig, -Förlåt mig, -Hjälp mig"

Ibland måste man vara modig, så man inte riskerar att ångra sig. Det spelar egentligen ingen större roll vad du får för svar när du vågar säga något av det du känner, så länge du är ärlig mot dig själv. Sen är det ju bara en bonus om du får det svar som du innerst inne hoppas på. 

Även om människor runt omkring oss säger vilka val vi ska göra, det gör dem för att dem bryr sig, men ibland måste man lära sig på egen hand. Det spelar ingen roll om det dem säger kanske låter mer "rätt", det viktigaste är att bara hela tiden göra det man själv känner känns rätt, då slipper man ångra att man inte vågade följa magkänslan, utan att man gjorde det som kändes som det rätta.


I can take the rain on the roof of this empty house, that don´t bother me

Vi har ju alla tankar som snurrar och trängs i huvudet, men vissa dagar känns det som att det är fler än vanligt.. Tankar som gör en glad är ju alltid kul att tänka på, men vissa tankar önskar man ibland att dem bara kunde försvinna, för att för en stund känna att allt känns lite lättare, samtidigt är det svårt att ignorera.. <3

I dag blir världens finaste Skrållan 11! Då får hon extra mycket pussar, även om hon får det annars oxå. När jag var ute med henne häromdan träffade vi en större hund som hon gärna ville busa med. När dem brottades och busade som bäst frågade mannen med hunden:
- Hur gammal är hon?
- Hon är snart 11. 
-  År?!

Haha, ibland är det mer troligt med 11 månader;)







Bästa <3

Kontoret

Hahaha, såg nyss det här klippet, kan inte sluta skratta åt Ove och dem andra! Det kontoret skulle man iallafall skratta mycket på, när man bara tänker på "kontor" så känns det ju inte så jättekul:P Bästa är ju lejonkungen i slutet;)

What´s my name?

Det gick bra på träningen, trots sömnbrist. Haha. Spelade även tidigare i veckan, så det var iallafall inte en vecka sen sist. :) Det behövs nästan att spela iallafall en timme till, utöver träningen på söndagar, för att man ska slippa känna att man ska "hitta" slagen igen.
Är verkligen glad att jag bestämde mig för att börja med tennis när jag var 6-7 år, verkligen en grymt kul sport som man faktiskt även kan spela över nästan hela världen. Perfekt när man åker utomlands. :) Så himla härligt att kunna spela ute oxå när det är sommar och värme. Åh ge mig sommar!

Tog ett varmt bad för en stund sen, så skönt att koppla av innan man ska sova, i förhoppningsvis fler timmar än igår. :)

Avslutar dagen med en "gammal" favorit som fortfarande är lika bra, vissa låtar bara är det. :)


If you have faith, anything is possible

Riktigt lyckad och kul kväll igår med fina vänner. :)
Kvällen började med att jag och Alex åkte hem till Ida, sedan bar det av mot arenan för att se på matchen inför "Drömkvällen", både jag, Alex, Ida och Idas bröder satt typ och skrattade genom matchen, 0-7 blev det oxå..:)
Sen körde vi till Alex nya lägenhet, den var riktigt mysig och fin! Efter att vi hade fixat färdigt oss, medan vi skulle försöka äta nåt till en sen middag, bar det av mot Max hus för förfest. Det blev typ världens snabbaste förfest, iallafall för oss tre som kom dit lite senare än dem andra, innan vi gick tillbaka till arenan. Blev faktiskt förvånad att det inte var mer folk, när man hade hört att de hade sålt så många biljetter. Men det är ju alltid skönt att slippa trängas. :)

Somnade vid typ halv fem och vaknade klarvaken vid tio, suck! Alltid när man inte har någon större anledning att sova, kan man sova hur länge som helst, men så fort man verkligen behöver sömn så får man inte det.. Haha, knäppt.
Tränade lite idag och nu är det bara att göra sitt bästa för att kunna spela bra på träningen oxå, och slippa somna på banan, hehe. :)


Drömkvällen

Nu blir det att göra sig i ordning till ikväll när det blir utgång, Drömkvällen, hoppas på en kul kväll med fina vänner, så länge man är tillsammans med vännerna så blir det alltid bra. :)



Ha en fin kväll! :)

Sådär lagom charmiga

Haha, börjar nästan tro att våra hundar har en hemlig dröm om att bli modeller eller nåt, så fort man tar fram en kamera börjar dem posera. ;P Dem är verkligen varandras motsatser, den ena är liten, den andra större, den ena är ofta lugn, den andra är typ aldrig lugn, den ena är ljus i pälsen, den andra trefärgad, den ena är en hane, den andra en tik, men trots allt det där så är dem ändå så lika. Det märks extra tydligt ibland, som när man tex ska nånstans med bilen och dem ska med, eller när dem får springa och busa i skogen, haha tror inte att Oliver har en aning om att han knappt är 30 cm över havet eller att Skrållan har en aning om att hon snart är 11, motsvarande 77 år..(!)
Måste vara skönt för dem att vara så ovetande, och bara köra. :) <3









Världens bästa glädjespridare <3

Like sunlight burning in midnight

Var som sagt med idag när syster skulle hitta sin balklänning. Hon fastnade för två, som var jättefina båda två, så det blir kul att se vilken hon väljer. :) Sen såg jag även den klänningen som känns som "min" eftersom jag bar den för snart ett år sen. Så fort jag såg den så kom det fram massa minnen, det känns konstigt (nästan sorgligt) att någon annan ska bära den i år på sin bal.. Men men :)
Nästa gång man klär upp sig, så som man gjorde inför balen, blir väl den dag man gifter sig. Fina bröllopsklänningar hade de såklart oxå, ville testa typ alla bara för att det är kul.;P Blir spännande att se vem av oss kusiner som gifter oss först, och vem i kompiskretsen. :)
Känns så sjukt ens tänka på bröllop, det är ju liite långt dit, men lika kul för det att kolla på alla fina klänningar. :)








You make it real

I don´t need easy, I just need possible


Soul surfer

Vill se den här filmen! Så kul att se filmer som är baserade på en sann historia, iallafall när dem slutar lyckligt. :P



I text you because I miss you. When I don´t, I´m waiting for you to miss me

"One of the best things in life is seeing a smile on a person´s face, and knowing that you put it there"


Surprise

Överraskade syster, som satt med massa plugg, med en kladdkaka. :) Kommer ihåg hur det var att ha massa plugg som man var tvungen att göra när man egentligen bara ville låtsas tappa bort böckerna, eller nästan glömma bort att man hade läxor... men då kan ju en kladdis pigga upp iallafall. ;)





Bara några månader kvar nu syster! :) <3

Minnen

Ser framemot att följa med syster i veckan och hjälpa henne att hitta en balklänning. Känns helt sjukt att det var ett år sedan som jag skulle välja och hitta min. Det var verkligen riktigt kul att testa klänning efter klänning. Många av de var så fina och hur ofta går man på bal? Troligtvis en gång i livet. När jag hade testat ca tio klänningar och när jag sen testade den som jag bestämde mig för var verkligen en härlig känsla. Grymt kul att ha en klänning som man knappt kunde andas i (haha) och ha en riktigt kul kväll med vännerna. Gick väl och la mig vid fyra/fem på morgonen, men det var det värt, haha :)

Samma dag som balen var hade alla treor övning i kyrkan inför studenten som var några dagar senare. Direkt efter övningen samlades jag och två vänner och hjälptes åt med balfrisyrer. Man kunde knappt göra något annat under den dagen än att tänka på balen. Kommer det regna? (Ja, såklart) Kommer vi snubbla ur bilen när vi kommer fram inför allihopa? (Nej, tack för det) Haha, minns verkligen hur nervös jag var under hela den dagen nu när jag tänker på det. :) Men det var verkligen riktigt kul, även om man hade massa fjärilar i magen så gick allting bra, som det konstigt nog ofta gör, hur nervös man än är för något.

Så glad att vi tog många bilder, så man alltid kan minnas, det kan man ju utan bilder oxå, men det är ju roligare med bilder. :)










Den "lilla" bilen som åtta (?) av oss gjorde entré med.

Just dance

Kollade igenom bilderna från i helgen, det var inte många skarpa haha, men men. Fattades bara en bild när vi alla tre var med, det får det bli nästa gång. :)  







"Kärnan i all vänskap är att man lika gärna delar sin väns lidande som man delar glädje" <3

Just the way you are

Blev lite körning tidigare, så skön och solig dag! Det känns verkligen bra och säkert med körningen, ska bara att damma av teoriböckerna oxå..:) Bara att bestämma sig och köra.. (!)



Denna lilla man var såklart med som stöd. ;) <3







Everyday I´m shuffling

Idag har jag tagit det lugnt, så jag orkar med tennisen sen oxå, men det blir nog bra. :)

Riktigt kul och galen utgång med två av de allra bästa igår! <3 Haha, skrattar typ fortfarande. ;) Vi började på Legends, men det var inte så mycket folk där, så vi fortsatte mot Rättvik, där var det lite mer liv. Blev en väldigt lyckad kväll med fina vänner!

Kommer ev upp några bilder från igår senare, om det finns någon som är skarp.. haha :)




Like a domino

Blev en fika med Bea på hennes jobb efter besöket på skolan. Mysigt och kul att hinna ses idag tjejer! :)

I kväll blir det utgång med Ida och Alex!:) Känner mig taggad för utgång, förra helgen kom jag ju hem från Göteborg och kände mig lagom trött efter resan, men nu ska det bara bli kul. :)
Alltid lika kul tillsammans med er! <3
Haha, och den här gången håller vi oss alla ifrån att snubbla/trilla.. :P



Ha en fin kväll!

If you´re doing your best, you wont have time to worry about failure

Nu är det ett år sedan som L3 samlade in pengar till vår klassresa till Kina, när det var öppet hus i skolan. Jag kommer inte ihåg hur många jag klippte under dagen, men det blev ingen lunch iallafall, haha. Samtidigt som man kände sig målmedveten så var man ändå lite tveksam till om vi verkligen skulle komma iväg till Kina.. Men det gjorde vi, och det var verkligen en av dem roligaste resorna nånsin. Bara några veckor innan studenten.. :)

Idag blir det att "hälsa på" i skolan, nu när dem har öppet hus, med Emelie och se hur det går för alla andra klasser som, förhoppningsvis, också ska få åka någonstans innan dem går ut. Sista terminen går verkligen sjukt fort, det märktes framförallt när man skulle jobba på att samla in pengar. Fattar inte att det har gått ett år sedan för oss, tiden går verkligen sjukt fort.

Weei det är ju lördag idag!:) Kom jag på nu, haha

Citat

Haha, såg en rolig text nyss, just den här texten brukar sluta med att killen har dött för sin flickvän, men den här versionen var inte riktigt lika romantisk, men lyckligare slut iallafall! Haha :)

"Tjejen: idag ska jag operera hjärtat, jag är rädd
Killen: det kommer gå bra älskling
Tjejen: nu ska jag gå in på operation, jag älskar dig
Killen börjar gråta: älskling jag älskar dig mer än allt annat i världen ...
Operationen är över och tjejen letar efter killen ...
Tjejen: var är han!?
... Pappan: sa dom inte vem som gav dig hjärtat?
Tjejen började gråta.
Pappan: Nej jag skojade bara med dig, han är på toaletten."


TGIF

Hemma och ganska så slut efter en grymt rolig dag med Alex! :) Haha, helt sjukt att det ens är möjligt att skratta så mycket som idag! Blev sjukt mycket flams och skratt, vi hann även med både tennis och flera timmar på Siljan. Riktigt mysigt och välbehövligt! :) Så himla härligt att ena stunden skratta, så man nästan gråter och man riktigt känner hur magmusklerna får sig en omgång, och nästa stund prata om allt möjligt.
Det är verkligen värt så himla mycket!

Tack för en grymt rolig dag fina Alex! <3








Nu fick jag sällskap av denna favorit :)

19/1

Haft en skön dag med en sväng med hundarna, lite träning och nu mys framför tvn. :)

Haha, har aldrig tidigare följt "Sveriges värsta bilförare", men den här säsongen måste jag se, nu när jag känner en av dem som är med:P Hoppas ni kommer långt i tävlingen, eller ska man inte hoppas det kanske?!
Haha, kul att se iallafall. :)
När man ser hur galet alla tävlande kör har man ganska svårt att förstå hur dem har lyckats ta körkort, då kan det ju inte vara så jättesvårt.. :P

Lillördag

Ser framemot helgen! På fredag blir det tennis och lunch med Alex, på lördag blir det utgång och söndag tennisträning igen. :) Weei!

Såg nyss en reklam för något nytt program; "Mammor och minimodeller", man blir ju typ rädd..:S

Träning

Kan inte få nog av att träna! Så kul och skönt när man verkligen känner för det. När man sen ser resultat blir man ju bara ännu mer peppad. ;P Då är det bara att köra! :)








Ny dag

Älskar att vakna av att solen lyser in i rummet, som den gjorde i morse. Det är ofta dem små sakerna som gör stor skillnad mot det "vanliga". :)


Sällskap

Mysigaste Skrållan håller sällskap när man ska sova. Känns som att det var igår när vi fick hämta hem henne, 9 veckor gammal, snart blir hon 11 år. Så himla glad att hon fortfarande är lika busig, pigg och glad som när hon var valp. :)



Min fina <3





 

"Love me now, love me never, But If you love me, love me forever"



Who you are - Jessie J
"Don´t lose who you are, in the blur of the stars
seeing is deceiving, dreaming is believing, it´s okay not to be okay
Sometimes it´s hard, to follow your heart
tears don´t mean you´re losing, everybody´s bruising,
just be true to who you are." :)


Sicilien

Värmen, poolen, stranden, havet, Italienska maten, solstolen, världens sötaste kattunge - Längtar tillbaka sådär lagom mycket :)









Filmkväll

Idag har det varit en hyfsat lugn dag. Har hunnit med träning, och ett varmt bad nu på kvällen, skönt innan man ska sova. :) Nu blir det filmkväll med syster, får se om jag orkar mig igenom hela filmen eller om jag somnar i soffan, men vad gör det? ;)

Tack igen fina Nora:) <3



Kan verkligen rekommendera fiket/lunchstället vi var på, Kap Horn, ett av de mysigaste cafeerna på västkusten. Var såklart tvungen att skriva en hälsning i deras gästbok. ;)

"Home sweet home"

Hemma igen nu, var vaken 24 timmar igår så det blir en hyfsat tidig kväll idag. Det hade verkligen varit riktigt kul att följa med vännerna ut, men det känns som att jag inte riktigt hade orkat det idag. :P

Det var riktigt mysigt att komma ner till västkusten, så många barndomsminnen därifrån. :) Får alltid samma härliga känsla när man kommer dit och ser hamnen och havet. På sommaren är det nästan ett måste att åka dit, men det var tyvärr ett tag sen nu. Men snart är det ju sommar igen. :)
Blev mycket skratt och prat med en av kusinerna också, riktigt mysigt! <3























Piff och puff <3



Pingiskussarna;) Mysigt att hinna ses gumman!







Träna!

Lyssnar sönder Norlie & KKVs senaste singel som släpptes idag..! :)

Så skönt att kunna träna igen! Tränade igår, så fort jag visste att jag inte hade feber. Grymt skönt!
Ser framemot att tennisträningen börjar snart igen oxå, känns bara lite jobbigt att det är på söndagar, hehe. :P Men det har ju gått förut. :) Kul att träffa alla i gruppen igen oxå, kul gäng! ;P

Imorn bär det av tidigt mot Göteborg.. tyvärr är det inte för shopping eller något liknande, utan begravning. (farfars fru) Ska blir väldigt kul att träffa de finaste kusinerna iallafall, då känns det inte lika jobbigt. <3

Nu blir det lite workout med peppmusik!

Best of you

Weei idag är febern borta! Galet skönt! :)

I går pratade syster och jag om vad vi vill göra i framtiden och vilka drömmar vi har. Jag har alltid känt att om man har en dröm så ska man tro på att det är möjligt, och ge allt för att verkligen nå dit. För drömmar går att genomföra om man verkligen vill och inte ger sig. Det som förvånade mig var att jag för första gången inte vet vad jag vill.
Tidigare har jag alltid varit säker på vad jag vill göra om ett par år i framtiden, men just nu vet jag faktiskt inte.. Har ju tidigare haft tankar om att flytta utomlands för en tid, inte för alltid men bara för att testa på det, men då vill jag nog inte flytta själv, sällskapssjuk som jag är.. Sen tror jag inte att jag skulle klara av att ha ett och samma yrke livet ut, det finns för mycket kul och olika yrken för att bara göra samma sak.

Samtidigt känner jag; Äsch, det ordnar sig, klart man kommer på förr eller senare vad man vill. Det gör man alltid. :)
Orka lägga energi på och oroa sig för att man inte vet vad man vill med framtiden, man har ju ändå hela livet framför sig!



Gör det som gör dig glad och ger dig energi, livet är för kort för något annat.

Burlesque

Nu blir det filmmys innan det är dags för sängen, och förhoppningsvis många timmars sömn, så febern är borta snart. :)
Såg den här filmen i somras, och den är fortfarande lika bra. Om du inte har sett den, se den, om du har sett den, se den igen! ;)


One tree hill

Feber it is.. Inte hög feber, skönt att slippa det iallafall, men tillräckligt för att man ska känna sig slut..
Jaja, det blir väl bättre snart! :) Åh vad jag antingen skulle vilja se One Tre Hill eller O.C. nu! Haha, varför blir man extra sugen på att mysa ner sig i soffan med tv-serier när man är sjuk?

Inte den bästa kvalitén på videon, men struntsamma! Fin scen iallafall. :)




-

"Det handlar inte om att finna en person man bara vill gå till sängs med, det handlar om att finna den man även vill vakna upp med.
Det handlar inte om att finna någon man vill leva tillsammans med, det handlar om att finna den man inte kan leva utan.
I världen är du någon...men för någon är du hela världen."

Haha

Kan inte sluta skratta åt dem här klippen, haha!

Tur att man själv inte blir filmad när man säger först och tänker sen, som det ju blir ibland;p haha:)


Sammanfattning

Eftersom jag inte har kunnat uppdatera sen i fredags så kör vi en sammanfattning av helgen. :)

Lördag: Somnade vid typ ett på fredag kväll och gick upp vid halv sju på lördagen. Då var det bara att tvinga sig upp även om den varma sängen var mer lockande än nånting annat just då, men det var lätt värt det!:)
Strax efter åtta kom Ida förbi och hämtade upp mig, sen hämtade vi även upp Mikaela och Niklas, innan det bar iväg mot Stockholm. Vi var framme runt tolv, då mötte vi upp Robin som vi lånade parkering av. Vid den tiden hade vi alla hunnit bli hungriga så då blev det lunch på Kungshallen.
Efter det blev det några timmar på stan, men ingen shopping tyvärr, ingen av oss hade tillräckligt med ork för det:/ När klockan närmade sig fyra drog vi oss mot Kungsträdgården. När vi kom dit hade det inte hunnit komma så mycket folk ännu, så vi fick hyfsat bra platser, när klockan sen var fyra var det tydligen fullt i hela Kungsträdgården, nån sa att det var ca 25 000 pers. (?!) Fullt drag var det iallafall! :)
Först kom Norlie & KKV och drog igång publiken med deras "När jag går ner", efter det kom alla spelarna upp på scenen och tog emot alla applåder. Kul att vara där och hylla dem, inte för att jag nånsin har varit intresserad av hockey, men ett VM-guld är ju alltid stort. :)
Vi hade ju även planerat att avsluta kvällen på Legends, vilket vi gjorde, sjukt trötta dock..
Haha, 6-7 timmar i bilen, en blixtvisit i Sthlm och avsluta med en utgång, med några av dem bästa, en helt klart grymt lyckad dag!











Söndag: Somnade vid tre på lördagen och vaknade vid (?) på söndagen, kände redan då att jag inte kände mig som vanligt, så det blev en frukost/lunch och sen alvedon och sängen igen.. Väldigt tråkigt att sova bort en hel dag, men ibland måste man..:/

Nu vill jag bara bli frisk (om jag nu har feber) annars vill jag bara bli pigg igen så man orkar fortsätta som vanligt. :)

Hoppas ni oxå hade en bra helg!


Sliten

Tänk att för lite sömn kan göra en så himla slut.. Känner mig varm och samtidigt kall, tung i huvudet och yr, som att jag helt plötsligt har fått feber.. Eller så känns det bara så för att det verkligen har varit fullt upp dem här senaste dagarna, med max 5 timmars sömn per natt, men jag klagar verkligen inte, det var samtidigt dem roligaste dagarna på länge. :)

Bilder kommer upp om en stund!

Roadtrip

Imorgon blir det att gå upp tidigt, sova ikapp får jag göra nån annan gång, då blir det en roadtrip till huvudstaden. :) Jag och Ida var lagom spontana igår och bestämde oss för att vara med och hylla spelarna som tog hem guldet, i Kungsträdgården.
Förhoppningsvis hinner vi med lite shopping innan oxå. :P
På kvällen blir det troligen utgång :) Ska bli riktigt kul med roadtrip!

"We should all start to live before we get to old. Fear is stupid. So are regrets."
Marilyn Monroe 


A piece of me

Blev verkligen förvånad själv att jag höll mig vaken igår genom matchen. Det var ganska nära att jag somnade ett par gånger, men jag kunde ju inte heller bara se halva matchen när jag väl hade börjat. :) Alla som känner mig är troligtvis lika chockade som jag att jag faktiskt över huvudtaget bestämde mig för att se matchen, hockey har aldrig varit min favoritsport direkt.. men tur att jag såg den iallafall, när det blev guld och allt! :)

Det blev ca 3 timmars sömn i natt/ i morse, men det var det värt. Ändå är jag inte lika trött som jag borde vara, blir väl en tidig kväll idag istället. :P
Ikväll blir det taco och mys med fina syster, ha en mysig fredag! :)

Visst är det fredag? haha, okej ganska trött är jag ändå;)



JAAA!

Fan vad bra Sverige!!! Jag ryser, TACK för att vi slapp vara vakna i onödan!! Godnatt! <3 (Äntligen)

Heja Sverige

Trodde aldrig att jag seriöst skulle vara vaken nu för att se en hockeymatch.. men är det final så är det! ;)

En tanke

You know in your heart when something is wrong,
but sometimes it feels easier to ignore the truth.
Though the best you can do is to realize the fact and let it go,
and let yourself be truly happy.
Because you deserve it.

<3

"Man kommer aldrig först om man går i andras fotspår"

Mysig middag med syster nyss, nu blir att se nån bra film och hoppas att man håller sig vaken till finalen i natt. ;) Den måste jag ju typ se, eftersom semifinalen var första hockeymatchen (nånsin?) som jag verkligen såg, då kan man ju inte missa finalen. :)





Ha en fin kväll!


I want a love that´s for real and without that no deal




Relax

Var tog den här dagen vägen? Blev väckt vid halv två, tur det annars hade jag säkert sovit ännu längre, sen har jag hunnit med att träna och en sen lunch/frukost. :) Skönt med såna dagar oxå, ibland. :)

Nu blir det ett varmt bad med bra musik och koppla av..



LiveLoveLaugh

-

"Sometimes you have to forget what you want to remember what you deserve"

1 januari

Första dagen 2012, äntligen!! Det känns alltid skönt med ett nytt år, men just det här året var verkligen efterlängtat, framförallt efter december som blev min värsta och jobbigaste månad nånsin.

Gårdagen var verkligen grym!
Kvällen började med att Alex och jag åkte hem till Ida för att fixa oss klara inför kvällen och ha förfest. Riktigt mysigt! :) Tre musketörerna, "Tre apor", Tre halvor, haha, ni betyder massor bästa ni! <3
Sedan åkte vi vidare mot kvällens fest. :) Vi var ca 30 gäster på en privat fest. Det var tre killar som var värdar, det bjöds på en trerätters middag och avslutades med dansgolv med grym musik. Och självklart champagne på tolvslaget. ;) Verkligen mysigt och riktigt kul! Grymt med utsikten också, uppe på Åsleden, över alla raketer mitt i natten.
Hade verkligen en riktigt lyckad kväll, en av de bästa nyårsfesterna nånsin!

Med riktiga vänner vid ens sida behöver man inget annat. <3



















Tack för en riktigt grym kväll allihopa!









RSS 2.0