Sista dagen 2011

Tror jag aldrig varit så otaggad på att festa som idag, men det blir nog bra ändå. Ska bli skönt att tänka på annat och umgås med två av dem bästa. Går ju inte heller att leva framtiden om man bara tänker på dåtiden..

Ha en grym sista dag 2011 nu allihopa, så hoppas vi på att 2012 blir ännu bättre! Bilder från idag kommer upp imorn! :)

Gott nytt år!


As strong as you were

Döden är verkligen för stort och overkligt för att, iallafall jag, ska kunna förstå att det händer.. Att man aldrig mer kommer att få höra en persons röst, eller se personen igen..
Enda sättet nu är genom minnen, tur att dem aldrig försvinner.. Vissa säger, och jag brukar oftast hålla med om det, att "allt ont har något gott med sig", eller att "allt har en mening.." men ibland förstår jag verkligen inte hur bra det stämmer.. Den här månaden har verkligen varit den jobbigaste på länge, om inte nånsin..<3

A song for your heart, but when it is quiet, I know what it means and I´ll carry you home..

Jag kommer alltid att älska dig, du var världens bästa morbror,
i mitt hjärta kommer du alltid finnas kvar, Vila i frid <3

If we couldn´t laugh, we would all go insane

Vaknade ganska sent idag, brukar alltid vakna tidigt fast att jag inte ska iväg, så det är alltid lika skönt att verkligen sova ut. :)
Hann med att köra en lång sväng idag iallafall, det är verkligen sjukt kul att köra men jag är så opeppad på att plugga teori.. men det blir väl så småningom.
Nu blir det varm choklad, känner sig sådär lagom kall när man kommer in från kylan, och det är inte ens minusgrader nu..haha



"Anyone can make you smile or cry. But it takes someone special to make you smile when you already have tears in your eyes."




Ensam är stark, två är starkare

"Wait for the boy who will make an ordinary moment seem magical, the kinda boy who brings out the best in you and makes you wanna be a better person.
Wait for the boy who will be your best friend, who will drop everything to be with you, at anytime no matter what the circumstances.
Wait for the boy who loves you, with all of his heart.
Wait for the boy who makes you smile like no one else, and when he smiles, you know he needs you.
Wait for the boy who wants to show you off to the world when you are in sweats and no make up on, but appreciates when you get dolled up for him...and most of all,
wait for the boy who will put you in the center of his universe, because that´s where you belong.."

En vacker dag..:)


Barndomsminnen

Ganska kul att många av de låtar som man alltid lyssnade på när man var liten verkligen inte har en text som är tänkt till barn. Tillexempel Barbie girl eller Vengaboys Boom boom boom. Dem lyssnade man ju sönder när man var liten. ;) Det ska börjas i tid, eller hur tänkte dem egentligen? :P När man var liten förstod man ju iallafall inte texten, man bara sjöng som det lät och hittade på egna danser till dem tillsammans med kompisarna, haha!
 



Skönt det var när man liten ändå, inga större problem och livet var en lek. :) 


Nytt år, nya möjligheter

Ser verkligen framemot ett nytt år, ska bli så skönt att börja om på nytt.
Nyår kommer firas med två av de bästa vännerna tillsammans med många andra, tror verkligen att det kommer bli toppen. :)

Ganska sjukt hur hela ens värld, tex planer, kan ändras helt plötsligt. Oavsett vad man råkar ut för, så känner man vid ett tillfälle att man aldrig kommer kunna känna sig bra igen, sen helt plötsligt mår man bättre! Tur att det är så iallafall.:) Det är bara att gå vidare, starkare och förhoppningsvis lite klokare än innan.

"One day your life will flash before your eyes. Make sure it´s worth watching" Marilyn Monroe

Workout

Nu kör vi lite träning! :) Så skönt när man verkligen är taggad!

Brunch

Gick upp vid tolv idag och började med en brunch, mysigt. :) Så skönt att sova ikapp, lite mer iallafall, sen i förrgår.
Känns som att det är vår ute idag, längtar till våren och värmen nu faktiskt. :) Okej det får gärna vara snö under nyår också men sen kan det bli vår och värme igen. :P
Känns helt sjukt att fylla 20 om mindre än fyra månader, då är man inte tonåring längre...men det går nog bra det också:P 


 
Ge mig sommar!



Hemma igen..

Så fort vi kom fram till Borlänge får vi reda på att alla tåg är inställda och att det inte finns några ersättningsbussar... Jag som verkligen såg framemot att åka. Fan! :(
Får bli en annan gång då.. snart förhoppningsvis!


Mot Stockholm

Igår började vi kvällen med en mysig förfest hos Jeanette och sedan avslutade vi allihopa på arenan. Det var nästan bara en rolig kväll igår, kul att träffa alla vänner iallafall.. Tack för att ni finns<3
Somnade vid halv fyra och imorse ringde klockan vid sju.. Sådär lagom sliten idag, men men. Får förhoppningsvis sova på tåget snart, idag bär det av mot Stockholm för att hälsa på mina bröder och några fina vänner. Det blir mysigt att träffa dem igen. <3
Nästa inlägg blir när jag kommer hem på onsdag.
Ta hand om er!



Utgång

Är riktigt taggad inför en rolig kväll med underbara vänner. :) Tyvärr kunde inte alla med ut, men det verkar som att de flesta ändå ska det.
Först blir det en förfest med tjejerna och sen bär det av mot arenan. :)



Ha en fin kväll!

Love Actually

Nu blir det filmmys! <3




Julafton

Då var det äntligen julafton. :) Hoppas ni alla har haft en mysig julafton med nära och kära. Dagen har gått fort, det har varit en mysdag med familjen för min del. Så mysigt att umgås med de närmsta, framförallt under julen. Tog ut vilddjuren i snön också, så himla fin dag idag. :)
Bjuder på lite bilder från dagen.





















Ha en fortsatt mysig jul! <3


Kina

Såå sugen på att få så fin manikyr som vi tjejer fick när vi var i Kina. En till resa till Kina hade ju också varit helt okej. :)


Dan före dan

Har verkligen inte hunnit förstå att det är julafton imorgon! När man var liten längtade man genom hela december, det kändes som att det aldrig skulle bli jul, och sen äntligen blev det julafton. :)
Idag har det varit inslagning av en del julklappar, körde en sväng till Borlänge, som blev längre än vad vi hade tänkt från början, men nu börjar man iallafall få lite julkänslor. :) Ser framemot juldagen också, ska bli kul att träffa alla fina vänner.
Snart är det dags att klä granen och lägga ut alla julklappar, får man verkligen julkänslor, även om man inte hade det innan. :)





"Att våga är att bara mista marken för en stund. Att inte våga något fast man vill, är att förlora sig själv." 

Tell me a secret and I´ll tell you one

Sjukt mysig kväll som började på Gårdscafeet med Alex, sen åkte vi förbi Jennifer och Rebecka och avslutade med, jaa galen bilkörning räcker väl med att säga;) haha
Galet kul iallafall med musiken på högsta volym, såklart! Tack för en mysig och rolig kväll <3






"We are only given today, and never promised tomorrow"


You lost me


Tillsammans

Eftersom det är väldigt många låtar med texter som jag, just nu, kan känna igen mig i, så vet jag iallafall att jag är långt ifrån ensam att gå igenom sånt här och att det troligtvis händer varje dag.. Tillsammans orkar man gå igenom det, som kan kännas som en kniv i ryggen, och kännas som det värsta. <3

"Could only see the good in you, pretended not to see the truth"
Fighter - Christina Aguilera


Lycka

Tänk om vi snubblar på klackarna, tänk om vi gör nånting fel.. Men allt blev perfekt! Ren lycka!



Ett halvår sedan<3

Don´t save it all for Christmas day

Var nyss och lyssnade på min underbara syster med lika underbar röst när hon sjöng på julavslutningen. Längtar faktiskt tillbaka till för ett år sedan när jag satt där med min klass och vi firade att det var sista terminen kvar.. Studenten och veckorna innan skulle jag verkligen vilja ha tillbaka och uppleva igen och igen..
När man fortfarande gick i skolan kunde man inte annat än längta ihjäl sig till studentveckan och, såklart, själva studentdagen, nu i efterhand önskar man att det kunde få vara sådär enkelt och problemfritt som livet verkligen kändes just då, när vi kände oss som de lyckligaste studenterna nånsin! Det var verkligen bland det roligaste, så ni som tar studenten om ett halvår har verkligen något kul att se framemot!  





Du var lika grym som alltid, jag är så stolt som en syster kan vara <3

Repeat

"This could be nothing, but I´m willing to give it a try. Please give me something, because someday I might know my heart"

Mysdag

Hemma igen efter en sjukt rolig och mysig dag i Borlänge. Skrattat så att jag fick ont i magen, så skönt att kunna prata om allt, och få höra massa kul oxå. ;) Riktigt välbehövlig mysdag med en riktigt fin vän. <3
Nu blir det en bildbomd, med sådär lagom skarpa bilder, som får förklara vår flamsiga, grymt roliga och mysiga dag:









Tack för idag finaste Alex! <3

"People spend a lifetime searching for happiness,
though the only place they ever needed to search was within"


Ny dag, nya möjligheter

Idag blir det en mysig dag med shopping, mys och skratt med en av de bästa!
Håller på att göra mig klar till när Alex kommer förbi och hämtar upp mig. :)

Brukar typ alltid känna julstress några dagar innan jul, men jag blev klar hyfsat tidigt så nu följer jag bara med som sällskap, plus att vi båda kanske även hinner med lite rolig shopping åt oss själva oxå. :) Det är typ det värsta när man egentligen ska kolla efter julklappar så kommer man ändå alltid hem med en påse (eller flera).. åt sig själv. Men men, nya kläder/skor är ju alltid kul, så varför inte?


Ha en fin dag!

<3

Friends are angels who lift you to your feet when your wings have trouble remembering how to fly.

En vecka

En vecka kan verkligen gå sjukt fort eller väldigt långsamt.. Den senaste veckan har jag haft väldigt många olika känslor och tankar.. I början av veckan var jag glad som vanligt, sedan blev jag så ledsen som jag aldrig trodde var möjligt. 
När jag inte hade några tårar kvar, visste jag inte hur jag skulle känna/reagera längre och idag känner jag mig starkare igen. Det känns skönt, för ett tag kändes det verkligen omöjligt..
Det är som att jag har hittat mig själv igen, utan att jag visste om att jag hade tappat "mig" från början.

Det senaste halvåret har varit bland det bästa nånsin, trodde verkligen inte att man kunde vara så lycklig
som jag, oftast, kände mig. Känslan att veta att någon väntar på en och är glad att få träffa en när man kommer hem, för att bara några timmar senare åka tillbaka.. Att ha någon att somna tillsammans med och sedan vakna upp med..Att ha någon som pussar en på pannan, som torkar ens tårar och finns som stöd, som får en att känna sig som den mest älskade tjejen i världen..
Samtidigt har det inte bara varit perfekt, men det är väl ingen relation..Jag vet fortfarande inte exakt vad som är sant och vad som har hänt och inte, men det spelar ingen roll, just nu känner jag mig stark nog att orka gå vidare och bara minnas det bästa från det senaste halvåret.

En distansrelation är verkligen inte det lättaste, nu i efterhand vet jag inte om jag skulle orka ha det igen.
Det har varit tillfällen när man låter fantasin hitta på det värsta och man gråter sig till sömn, för att nästa morgon vara pigg och glad och ge allt på jobbet.. Man ler på utsidan men gråter inombords..

Är så otroligt tacksam för alla underbara människor som finns vid min sida, utan er vet jag inte hur jag skulle må idag.. Familjen och sanna vänner är verkligen det finaste man kan ha,
det är värt så sjukt mycket! Ni betyder så otroligt mycket, det känns som att jag inte kan tacka er nog, men TACK! <3 "What doesn´t kill you only makes you stronger"
































"I want someone that will wrap his arms around me, kiss my forehead and hold my heart above the world so that no one can ever hurt it"


RSS 2.0