Before you came into my life I missed you so bad

Blev en kul utgång igår i Rättvik. :) Först blev det en mysig och kul förfest hemma hos Alex. Sedan fortsatte vi kvällen på bowlingen i Rättvik. Först var det inte alls mycket folk när vi kom dit, men sen var det som att det kom fler och fler för varje halvtimme, haha, tillslut var det iallafall fullt med folk. Bra musik och härligt sällskap med fina vänner. Grym kväll. :) Och nästa fredag följer även Ida med ut, när hon är hemma igen! Då blir det troligtvis tredagars, fre-sön, så vi får se hur pigga vi är efter det, men man är faktiskt bara ung en gång i livet. Haha. :)

Idag blir det en lugn utekväll, troligtvis kör vi på en nykter kväll. Men det blir troligtvis Legends iallafall. :)




Repeat

Vaknade med feber idag med..segt! Men imorn vägrar jag vara sjuk, för då är det fredag och utgång! :) Först blir det Leksand och sedan bär det av mot Rättvik. Känns riktigt kul!
Imorn ska jag tvinga mig själv att öva på teorin.. :) Såg finalen av Sveriges värsta bilförare ikväll, och när man ser hur dem kör känner man sig själv som en erfaren bilförare, haha. Nej men det känns lite sjukt att dem, som kör helt galet, faktiskt har suttit framför ratten, med en kontrollant bredvid sig, och blivit godkänd en gång i tiden.. Förhoppningsvis är det där kortet inte så långt borta nu!:)

Nu är biljetterna bokade och klara, lite fattigare men mycket gladare haha, så nu är det bara att tagga inför sommar och festival!!
Tror det kommer bli grymt!:)

Taggad

Pratade nyss med en av dem bästa kussarna och nu har vi bestämt att vi ska till Peace & Love i sommar!! Kommer verkligen bli grymt kul!! Förra året började jag ju jobba direkt efter studenten, så det känns verkligen grymt kul att hinna med det här i år! :) Sen blir det troligtvis även en studentturné i år. :P Med start i Leksand, sedan Stockholm och sist Härnösand. :) Känns verkligen oxå galet kul! Åh vad taggad jag blev nu!:)


Snart ett år sedan

Keeps getting better

Har haft en seg dag idag med feber.. Inte alls kul att bara ta det lungt och få ont i huvudet typ hela tiden. :/ Men men, nu, efter en dags vila, så känns det lite bättre än imorse. :) Orkar inte vara sjuk, finns ju så mycket annat kul man vill hinna med, än att bara ligga och vila.
Underbara mamma kom hem efter jobbet och överraskade mig och syster med lite "medicin";)






<3

Turn up the music

En, av många, sköna låtar som får en att längta ännu mer (om det nu går) till sommaren! :)

Someday

Kändes skönt med först träning och sedan en promenad i värmen idag. Så himla härligt att värmen börjar komma på riktigt nu! Som idag, när det knappt var någon sol framme, var det ändå 15 grader varmt ute, riktigt skönt! Längtar verkligen hur mycket som helst när man kan börja ha bara sommarkläder igen och slippa halsduk och varm jacka. Inte långt kvar nu! :)

Sen är det inte heller lång tid kvar nu tills en av dem finaste kommer hem igen! Sjukt att det snart har gått en månad! Ser verkligen framemot när vi alla ses igen nästa vecka. Kommer bli grymt! <3


It´s the little things that makes life big

Den här dagen har gått till att öva inför körkortet, både med körningen och teorin. :) Ska bli så jäkla underbart när det är klart och man slipper tänka mer på det! Imorn blir det träning igen och troligtvis ännu mer övning inför körkortet.. :)
Nu blir det att göra kudden sällskap i några timmar!

Grattis igen fina vännen, så glad för din skull! <3

I used to think, I had the answers to everything

Blev en kul kväll även igår. :) Först mysig förfest hos Alex, sen Legends. Haha, kul bara att vi båda kände att fördrinken blev lite väl stark, så vi "vaskade" en del av den, haha! ;P Tur var väl det, så vi slapp må dåligt senare. :)












Känns verkligen sjukt att bara vara tonåring i en månad till! Men men, 20 känns helt okej det med, haha ;)

Weheartit

Älskar bilderna på weheartit, vissa får en att tänka till och vissa får en bara att le. :)


















Just dance, it´s gonna be ok

Har haft lite annat att göra dem senaste dagarna, därav dålig uppdatering, men nu så! :P

Dem senaste dagarna har verkligen bjudit på grymt skönt väder! Man har verkligen fått känna på sommarvärme redan nu i mars. :) När man redan nu kan se att man har fått bikinilinjer så märker man verkligen att solen tar, det gillas! ;P  
Större delen av min tid går nu till att öva inför körkortet, med teori och inför risktvåan som jag kommer göra i april. Kommer kännas så galet skönt när det är klart!!

Igår blev det utgång med start hemma hos Alex som hade inflyttningsfest. Älskar verkligen din lägenhet vännen, vill oxå ha! Efter det gick vi vidare mot baren och fortsatte kvällen där. Blev en lyckad kväll med underbara vänner. :)

Idag blir det ännu en mysig och kul kväll med grymma vänner. Det blir en ganska lugn utgång på Legends, med start hos fina Alex. Standard numera! ;)








Ha en fin lördagskväll!


Sunshine always makes me smile

Sjukt skön dag på balkongen idag! Helt galet vad varmt det är redan!:) Kändes som att det var mitt i sommaren när jag gick ut på balkongen, så himla skönt att steka i bikini med bra musik, peppande inför fredag och helgen.;P
Känns som att det kommer bli riktigt kul, först blir det inflyttningsfest och sen utgång! Taggad!:)

Slog mitt egna rekord idag på träningen, kändes riktigt kul! :)

"Although I´ve made up my mind, my heart is refusing me"

Idag har det varit en riktig mysdag med fina vänner, när vi firade Alex som fyllde 20 idag. :) Jag kom hem till födelsedagsbarnet vid ett, sedan drog vi iväg på lite olika ärenden innan vi åkte hem igen och började baka kladdkaka som vi och två till skulle fira med. Sedan blev det prat och skratt framtill klockan sex ungefär, hur mysigt som helst!
Känns helt sjukt att vi fyller 20 i år, har inte riktigt fattat det ännu. Det kändes tex väldigt overkligt när jag och Alex gick in på systemet idag och Alex fick handla där för första gången, haha. :)










Grattis igen min underbara vän! <3


Move your body

Efter att ha hunnit med shopping i Borlänge blev det att fixa sig inför kvällen som började, som vi brukar, hemma hos Alex.:) Blev en kul kväll med ett roligt gäng. :)
Det som inte var lika kul var att medelåldern på typ varje (haha finns ju så många;) ställe vi gick till var 40-60 år. (!) Sen var det ju en gubbe på Leksands baren som var extra dryg mot några av oss, skönt då att vi hade några i vårt sällskap som kunde agera livvakter, haha. Helt sjukt att man ska behöva känna sig otrygg bara för att det finns vissa idioter.. 
Tack för att ni fanns vid vår sida och gjorde så att det såg ut som att vi var "upptagna". :)









Nu längtar jag ännu mer till sommaren, när man kan börja använda bara shorts och en topp, när det är varmt dygnet runt, när det blåser varmt, när man kan vara ute och grilla, när livet känns som bäst!

This bond between us can´t be broken

Blev en kul utgång med ett härligt gäng, först samlades jag, Alex och Jennifer hemma hos Alex och hade tacomiddag, sen kom även Sofia och gjorde oss sällskap innan vi alla drog vidare mot Legends. :)
Snart blir det en sväng mot Borlänge sen blir det utgång ikväll igen med Alex. Får se om vi blir några fler även denna kväll. :)







Ida kom hem snart, vi saknar dig <3

I bet you I can tell you what you´re thinking about

Blev en väldigt skön springtur med min trogna och fina favorit. Först tränade jag styrka och sen en löptur på det. Lagom träningsvärk idag, hehe.:P
Så grymt skönt väder! Nu vill man ju bara vara ute i solen så mycket man kan. :)






Mitt hjärta

Nu blir det att fixa klart inför ikväll, det blir en utgång med Alex och säkert några till som hänger på. :) Så taggad för en kul kväll!

Ha en toppenfredag fina ni!

"I know that we´re gonna be alright"

Började som sagt dagen på trafikskolan, satt och typ frös ihjäl där i ca fyra timmar, haha. Det var en del nytt man lärde sig, även om det mesta är ganska logiskt. Men nu är det ett steg närmare målet! :)

Vid fem mötte jag upp Alex och tog bl.a. en fika på Siljan, riktigt mysig eftermiddag med massa prat och skratt! :) Tack för idag fina vännen! <3





Imorn blir det ut och springa, nu när isen äntligen är borta på vägarna. Ska bli så skönt att kunna göra det igen, vårkänslor! ;)

L3

Hemma efter en riktig myskväll med (nästan) hela gamla klassen. Riktigt kul att se er allihopa igen! Så sjukt att senaste gången vi sågs var när vi startade dagen med champagnefrukost i studentmössor, vita klänningar och finkläder. :)
Skulle ge sjukt mycket för att leva den dagen igen, hela den dagen var verkligen GRYM!
Nu på kvällen samlades vi på Gårds caféet för en mysig middag/klasskväll. God mat och härligt sällskap, mysigt! Tack för ikväll allihopa! :)

Nu blir det snart att göra kudden sällskap, imorn blir det upp tidigt för att gå på Riskettan. Så man kan ta det där körkortet så snart som möjligt, hehe. :)




L3-2011

Open up your eyes

Riktigt sköna dagar i solen både igår och idag! Frukost på balkongen i bikini, hur skönt är inte det? :) 
Kul med tennisträning igår, längtar till när man kan spela ute i värmen. När man känner att ett dopp i Siljan skulle vara behövligt efter ett par timmar av spel i solen. Haha. :)
Idag är det en vecka kvar till fina Alex blir 20 år, sen är det ca en månad innan det är min tur. Känns verkligen galet att fylla 20, är det nu man ska få ålderskris?:P Haha.

Imorgon blir det att träffa nästan alla från gamla klassen, det ska bli kul. Var ju nästan ett år sedan som vi alla var samlade. Verkligen sjukt vad fort tiden går! 






Nio månader

Känns helt galet att det idag är nio månader sedan vi tog studenten. Hela den dagen var verkligen bland dem roligaste dagarna nånsin! (synd bara att den tog slut så fort..:P) Allt i skolan var klart, och man hade bara festen kvar! :)



En av låtarna som alltid får mig att tänka på studenten:




It´s a mystery

Igår blev det först förfest hos Alex, med vin och massa prat och skratt. :) Helt plötsligt var klockan 12, då gick vi till Legends innan dem hann stänga. Efter det var vi några stycken som gick tillbaka till Alex lägenhet och hade efterfest. Där blev det livemusik bl.a., haha. :)




På nästa fest går förhoppningsvis inget sönder! Fast det brukar konstigt nog alltid vara nåt som gör det ändå..


"Wish you were here"

Alltid lika kul med inredning så fort man har något nytt. I morse när jag kom hem var det extra skönt att gå och lägga sig när sängen var bäddad och klar, hehe. :)




Blev så glad för grattisbuketten till nya jobbet. :)


Amazing

Blev en sväng till Insjön idag och fixa lite nya kuddar och plädar till sovrummet, alltid lika kul med nytt! Kan lägga upp en bild sen och visa hur det blev. :)
Nu blir det att äta mat snart innan det är dags att möta upp Alex innan vi drar oss till Legends. Mys!:)

Ha en toppen fredagskväll!


Ren lycka

Idag fick jag ett telefonsamtal som gjorde mig så otroligt glad och lycklig att jag inte visste vad jag skulle göra! Ena stunden kom glädjetårarna och nästa stund kändes det som att jag skulle kunna springa hur långt som helst! Haha, ren glädje verkligen. :) Det jag fick reda på var att jag fick jobbet som jag sökte i tisdags, som modell på Hollister. Känns verkligen hur kul och spännande som helst!




Kony 2012

Såg den här videon imorse, så himla sjukt och läskigt att det ens finns så hemska och hjärtlösa människor..
"We´ve seen this kids, we´ve heard there cries, this war must end, we will not stop, we will not fear, we will fight war"


I´m so happy you came in my life

Blev träning imorse och en körning fram och tillbaka till Borlänge, hann även med lite shopping när vi var där, hehe. Nu är det dags för en uppdatering med lite bilder. :)
















Some things remains the same

Hemma och ska snart gå och lägga mig, helt slut efter ca sju timmars tågresa idag. :P Men det var riktigt kul med både intervjun och alltid lika kul och mysigt att hinna träffa en väldigt fin vän. :) Det kändes iallafall bra så nu är det bara att hoppas på det bästa!

Känns alltid lika kul att komma till Stockholm, men det märks på en gång att man har kommit till en större stad än vad man bor i.. Så fort jag hade gått av tåget och var påväg mot Gallerian kom en taxikille, (typ 30 års åldern, hehe nej tack!) fram: "Hej! Du är jättevacker! Har du pojkvän?" Blir alltid lika förvånad när folk slänger ur sig sånt där, visst är det snällt med komplimanger, men att på en gång fråga om någon är singel, man har ju aldrig setts förut!? Vad trodde han liksom, "jaa jag är singel, och jag blir gärna tillsammans med dig" Haha. Jag sa, helt spontant, att jag hade pojkvän, sen fortsatte jag mot Gallerian.. ibland är det faktiskt okej att ljuga:P

När jag kom fram till butiken var det ca 20 andra, både killar och tjejer, som sökte samma jobb. Sen följde vi efter managern till ett personalrum där vi alla samlades och fick svara på några frågor, såklart så fick jag svara först på dem tre frågorna, men men, gjorde mitt bästa och hoppas på det bästa. :) Känns kul att iallafall ha varit med oavsett hur det blir, hade ju gärna sagt att jag kunde börja på måndag, som dem som bodde i Sthlm kunde, men har man ingen lägenhet ännu så är det inte så lätt att bara börja på en gång. :/ Men det är bara att se vad som händer. :)


Fler bilder kommer upp imorn!

"I´m gonna live my life, no matter what we party tonight"

Håller på att få igång "minilaptopen" så bilderna kan läggas över. :P
Imorgon blir det huvudstaden över dan, då blir det först intervju och sen blir det middag med en av dem bästa innan tåget går rullar hem igen. :) Känns verkligen spännande med intervjun, hoppas på det bästa iallafall, både med jobbet och bostad, hehe :)

Avslutar den här dagen med en av dem låtarna som vi lyssnade mycket på i helgen. Alex berättade att hon hade hört en låt som hon tyckte var bra, sen körde vi den och flera andra hela natten lång. ;P

Nu blir det snart att gå och lägga sig så man får några timmar sömn innan man ska iväg. :)

Sometimes I get a good feeling

Blev en kul och spårad utgång i Falun igår. Först hade vi ju inte bestämt vart vi skulle, men tillslut blev det förfest, utgång och efterfest i Falun. När vi var påväg tillbaka till lägenheten från Etage var vi plötsligt några fler än vad vi var när vi gick från förfesten..haha:P I ena rummet var det några som började skruva ihop ett köksbord, medan några andra kröp omkring på golvet i rummet bredvid..haha! Skrattar så fort jag tänker på efterfesten, framförallt, och ser alla roliga videoklipp som filmades under natten/morgonen. Haha verkligen galet, undrar hur vissa mår idag..!

Blev flera roliga och galna bilder från igår, lägger upp dem så snart jag kan. :)
Idag blev det en myskväll med fina vänner, och så var det dags att säga hej då till en av dem bästa för en månad..
Måste verkligen sova nu, vi somnade tillslut vid fem nångång och vaknade för tidigt..sen blev det tennisträning på det, haha, allt eller inget. ;P

Har så himla svårt att förstå att Ida kommer vara borta i en hel månad! :( Kommer kännas så tomt utan dig! Men jag vet att ni båda kommer ha en grym månad i värmen och den 6:e, när ni är hemma igen, då blir det att fira med en utgång allihopa! Ta hand om er och ha det bäst, och sola för oss andra oxå, så ses vi (snart) igen!! <3


"Just a little bit"

Sol, värme, lördag, en kväll tillsammans med några av dem absolut bästa, kan det bli bättre? :)
Nu blir det att fixa klart innan det bär iväg mot Alex där det blir en mysig förfest, sen får vi se om det blir Falun, om vi får tag i skjuts, annars håller vi väl oss i Leksand. Först hade vi tänkt Rättvik, men den här helgen var det såklart inte "club epic" där.. Men men, vi får se var vi hamnar. :)
Spelar inte så stor roll var vi är nånstans, det blir alltid lika kul ändå! ;P

Ha en fin lördag allihopa!



What goes around comes back around

Lite bilder från dem senaste dagarna:)

Inne på Hollister



Barndomsminnen















Fan vad sjukt!

Från Aftonbladet:

Avicii hade precis hunnit börja spela i Globen när en bit av en plattform med publik rasade.
Avicii hade precis hunnit börja spela i Globen när en bit av en plattform med publik rasade.
Foto: Läsarbild

Plattform gav vika – många skadade

Räddningstjänsten utanför Globen. Räddningstjänsten utanför Globen. Foto: Per Olof Sännås Ett 30-tal personer föll ner i hålet när marken gav vika. Ett 30-tal personer föll ner i hålet när marken gav vika. Foto: Läsarbild

Flera på väg till sjukhus

"Konserten med Avicii i Globen hade precis inletts – då rasade en bit av en publikscen.

Minst ett 30-tal personer föll i raset, flera av dem skadades.

En person har livshotande skador efter olyckan.

– Det var folk som hängde ner i hålet och höll sig i kravallstaketet, säger vittnet Max Alm, 17.

DJ-fenomenet Avicii har i kväll konsert i Globen i Stockholm.

Men bara fem minuter in i konserten, vid 19-tiden, rasade en plattform där publiken placerats.

– Ett 30-tal personer ramlade i samband med detta. 20 av dem vårdas för skador, en av dem har svårare skador, säger Stefan Nordenmark, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen.

Enligt polis på presskonferensen som hålls just nu har en person livshotande skador efter raset.

Södersjukhuset skickade ut två team som tog hand om ett 15-tal personer på plats. Tre personer ska vara på väg till SÖS.

– Ingen ska varit allvarligt skadad, men det kan vara några benbrott, säger Moa Ledin vid Södersjukhusets presstjänst.

– Vad jag förstått så är många barn upprörda, chockade och ledsna, säger hon.

Vid akutmottagningen på Karolinska sjukhuset i Huddinge uppger man vid 21.20 att flera patienter är på väg. Enligt de första uppgifterna ska det vara sex personer och ingen uppges ha livshotande skador.

På akutmottagningen på Karolinska sjukhuset i Solna vill man inte ge någon information alls.

– Vi har ett stort antal patruller på plats, de är där sedan tidigare eftersom de skulle bevaka konserten, så de har läget under kontroll, säger Nordenmark.

Enligt Nordenmark var den inledande delen av konserten öppen för personer från 13 år. Några av de drabbade ska därför vara minderåriga.

– Deras anhöriga har tagit sig dit och några av dem är chockade, så det är lite rörigt, av förståeliga skäl.

Varför rasade scenen?

– Det kan jag inte svara på än.

På Twitter skriver pappan Stefan Jämtbäck: "Plattform i Globen kollapsade nyss. Äldste sonen välbehållen trots fall på flera meter. Måtte det gälla alla andra också."

– Enligt min son var det 40 av hundra personer som ramlade. De har polisen samlat in i ett rum och tagit namnuppgifter på, säger han till Nöjesbladet.

Molly Tottenhammar, 16, och hennes syster Majken, 17, lyckades precis undan från raset.

– Helt plötsligt, när alla började hoppa rasade flera kvadratmeter golv. Folk började springa och skrika. Det blev panik.

Systrarna klarade sig.

– Alla har evakuerats från plattformen nu, säger Molly Tottenhammar.

Max Alm, 17, var med i fallet, men klarade sig genom att han kom upp på benen igen.

För andra gick det värre.

– Jag såg 20-30 personer åka ner i ett 4-5 meter djupt hål. Det var folk som hängde ner i hålet och höll sig i kravallstaketet.

Han beskriver plattformen som rasade som en plywoodskiva på en byggställning.

– Det kom säkerhetsvakter och plockade bort oss sedan.

Konserten fortsatte, men Max Alm bestämde sig för att inte gå tillbaka in.

Ett 17-årigt ögonvittne berättar:

– Det var när alla började hoppa som jag hörde en smäll. Fyra platser från mig fanns det plötsligt ett hål. Jag såg hur folk tog tag i räcket för att inte falla ner. Folk skrek och försökte ta sig därifrån. Det var jätteobehagligt.

Läktaren som rasade var en av fyra plattformar, där minderårig publik vistades. De andra tre plattformarna kontrolleras just nu, uppger Marie Lindqvist, presskontakt för Stockholm Globe Arena.

Kvällens andra konsert som var planerad att genomföras klockan 23.00 ställs nu in.

– Vi vill säkerställa att det inte finns några som helst risker, därför kommer Avicii att ställa in andra spelningen, säger Lili Assefa, pressansvarig vid konsertarrangören.

Lördagens konsert kommer att genomföras.

Den rasade plattformen är avspärrad.

– Vi tittar på hur den ser ut. Inget beslut är fattat, men jag skulle bli förvånad om det blir en till konsert nu, säger Inger Qvennerstedt, länsvakthavande befäl vid Stockholmspolisen vid 21.45."



"Crash into me at full speed, we can collide"

Äntligen första vårmånaden nu!:) Kunde tillochmed sola i bikini igår, helt sjukt att man redan kan göra det!
Idag blir det att sola ännu mer och tagga inför imorn!
Ni som ska se Avicii idag eller imorn, gör det för mig oxå, det hade varit grymt kul, men det får bli nån annan gång. :)

Nu blir det ut i solen, ha en grym fredag!:)


Vårvärme

Så galet skönt vårväder idag! Blev en skön promenad i solen och sen blev det invigning av balkongen för i år. Äntligen! Ända sedan första kalla höstvinden har jag längtat ihjäl mig till att kunna sola igen, det är ju så himla skönt! Hoppas verkligen att värmen håller i sig så det blir vår på riktigt nu. :) Blev några bilder idag också, men dem får komma upp så fort den andra datan vill fungera igen..:/

Längtar så himla mycket till helgen nu! Känner på mig att det kommer bli en riktigt grym helg, jag kommer ju vara tillsammans med några av dem allra bästa så det kan ju inte bli annat än grymt kul! <3

Funderar massor på hur jag ska göra med jobbet och "framtiden". Det lät verkligen spännande och kul, samtidigt ska man ju då fixa boende osv. Men allt brukar ju konstigt nog lösa sig, om det är något man verkligen vill.
Sen känner man samtidigt; "Hur ska man veta att man gör rätt val? Tänk om man ångrar sig?" Men oftast ångrar man nog det som man inte gjorde, än det som man faktiskt valde att göra..



RSS 2.0