Here and now

Ikväll blir det att tagga inför Valborgsfirande. Ska bli riktigt kul. :) Kvällen börjar med en grillkväll hos Alex med ett härligt gäng. Sen får vi se hur kvällen fortsätter! :)

Bilderna krånglar tyvärr just nu, men dem kommer upp så snart det funkar. :)

Ha en härlig Valborg fina ni!


Myskväll

Ändrade planer, nu blir det att gå hem till Alex för en mysig filmkväll med dem bästa. :) Vi taggar inför imorn istället och satsar på en lugn kväll idag, Ice Agemaraton; nu köör vi! ;)



Ha en härlig fredagskväll!

Stuck on repeat

Uuusch vilket trist väder! Fast det klart, det får ju hellre regna än snöa, men det kan väl bara bli sol och typ 20 grader på en gång? ;P
Kände redan för några dagar sedan att jag började bli förkyld, igår hade jag även lite feber, finns det något tråkigare än att vara sjuk?! Idag är det iallafall bara förkylningen som är kvar.. Jag som var så sjukt taggad på utgång med mina fina, men det känns som att det blir att vila sig idag och hoppas på att må ännu bättre imorn, så vi förhoppningsvis kan köra då istället. :)

Nu kom jag nyss hem efter att ha kört en sväng och nu blir det att plugga en del teori, har "glömt" det dem senaste dagarna, hehe. Men lika bra att ta tag i det. :)


Oliver och en liten tjej han träffade för några dagar sedan, sötisar :)

Haha okej det lutar nog åt utgång idag iallafall.. ;P Haha, får se hur vi gör. :)

Sommarplåga

Jag vet ärligt talat inte hur många gånger jag har lyssnat på den här låten nu..! Den är verkligen riktigt bra och grymt skön, känns som att det kommer bli en riktig sommarplåga i år. Inte långt kvar till sommaren nu! Längtar till värmen :)

20

Hade en av dem allra bästa födelsedagarna i går med underbara vänner och familj! Så himla tacksam för det fina ni <3

Dagen började med att familjen kom och väckte mig med presenter och sång, sen blev det en mysig frukost. Vid ca halv elva kom fina Alex förbi och grattade, innan vi åkte till systemet. :) Det var ju lillördag och födelsedag, så då var det ju nästan ett måste. ;) Haha. :) Kändes verkligen overkligt att man fick handla där nu. :) 
Efter det tog vi en lunch på Gårdscafét, riktigt härlig förmiddag!
Runt två kom Ida och gjorde oss sällskap hos mig, innan vi åkte en sväng med hennes nya pärla till bil. Den var verkligen sjukt snygg! Längtar till min första bil. ;)

På kvällen gjorde även Hanna och Karin oss sällskap för middag på Bosporen, innan vi avslutade kvällen med en drink på Legends. :)
















Alla ville inte att deras bilder skulle läggas upp, så då slipper dem såklart det. :)




Tusen tack för alla gratulationer! Det värmer :)

Teenager

Idag är det alltså sista dagen som tonåring..nånsin.. Haha, gud vad jag överdriver ;P Men det känns faktiskt riktigt sjukt att aldrig mera vara tonåring, som man ju faktiskt har varit hur länge som helst.. Fr.o.m. imorn räknas man som "vuxen".. På många sätt ska det bli skönt att bli 20, om man tänker på allt man har varit med om som tonåring, så känner man att man är redo att bli "vuxen", och nästa stund känner man att man skulle kunna vara tonåring föralltid, haha. Nej men om man jämför sig själv nu med när man precis hade blivit tonåring så är det ju massor av saker man önskar att man visste då. Att man hade kunnat ge råd till sig själv när man var yngre och inte visste riktigt lika mycket, som man har lärt sig idag. :)

Nu blir det träning, ska bli riktigt kul. Känns så himla skönt att verkligen känna sig peppad och taggad inför träning. Då är det bara att vara glad att det känns så och köra! ;) Haha :)

I eftermiddag/kväll blir det att träffa Alex, ska oxå bli riktigt kul! :)

Ha en härlig dag fina ni!

No matter what

Blev en lång promenad med två favoriter idag. :) Riktigt skönt! Sedan blev det lite nätshopping, som jag längtar galet mycket till när det kommer hem! Det jag beställde har jag verkligen velat ha hur länge som helst och nu äntligen beställde jag inte ett par, utan tre.. :P Sen får man väl se när dem kommer hem, när man kan se dem på riktigt och testa dem, hur många och vilka det blir att spara. Ser det som en 20-års present till mig själv. ;) Haha :)






Haha, den ena badar och blir ren, medan den andra kastar sand på sig och blir alldeles brun.. <3


Happy (almost) birthday

Idag blir det att firas av en del av släkten, mysigt. :) Nu börjar det kännas mer verkligt att jag verkligen fyller 20 snart, helt sjukt! Hillevi (en av kussarna) och jag gjorde nyss tårtan till ikväll, det blev en sådan tårta som vi brukade göra när jag och syster var riktigt små, med marabouchoklad, nonstop och en del annat. ;) Haha riktig nostalgi. :)









Tidigare idag var vi och såg musikshowen igen, som visades idag för sista gången, dem är verkligen riktigt duktiga! Det var ännu roligare att se det idag, när publiken kändes mer taggad än första gången. :)








Ha en fin kväll :)

21 april

Idag har det blivit en mysdag med en av kussarna. :) Mysigt och kul att hinna prata och ses igen, var ju ett tag sen nu. Ikväll blev det en hemmakväll med film och godis. Nu är vi ganska trötta, så nu avslutar vi med någon serie innan vi somnar. :)
Imorn blir det att se esteternas show igen, denna gång med kusse. :)
God natt från oss!

On and on

Skön dag med bla en långpromenad med Sofia. Först tänkte vi bara gå solvändan och helt plötsligt var vi borta vid sommarland, haha! Men riktigt härligt var det, nästa gång blir det löpning oxå. Weei! :)
Efter styrketräningen igår och träningen idag så är jag tröttare i kroppen än på länge, men men, träningsvärk är ju ändå den enda värken man kan vara glad över när man får det. ;P Haha. :)





Nu på kvällen blev det att se systers och de andra duktigas musikshow, "Wanted", med familjen. Riktigt bra var dem! Kul att se. :) Så himla kul att sitta där på läktaren och se sin lillasyster göra det hon älskar mest. Jag lovar att du kommer kunna gå hur långt du vill syster. <3




Bästa


Nobody knows

Haft en riktigt mysig dag med bland annat stek på balkongen. :) Man märker att kroppen inte är van vid solen såhär tidigt på året, man får ju en del färg på en gång! Det gillas. :) Känns verkligen overkligt att det låg snö där för bara några dagar sedan! Sålänge jag kan minnas har det varit riktigt varmt och skönt ute när det har varit min födelsedag, så förhoppningsvis fortsätter värmen nu! :)

Idag är det exakt en vecka tills jag inte längre är tonåring.. Det känns vekligen sjukt, på riktigt! Känns inte som att det var så länge sedan som man fyllde 13 och var så glad att man äntligen var tonåring, eller när man fyllde 15 och fick åka runt med mopeden, eller när man äntligen fyllde 18 och fick gå ut "på riktigt", haha. När man precis hade blivit tonåring kändes det ju som att man skulle vara tonåring resten av livet, bara för att det kändes alldeles för långt fram i tiden att bli äldre än tonåring, och nu är det alltså en vecka kvar..! Haha, nej jag ska inte överdriva, det blir säkert bra det med. ;) 20 årskris känns lite väl tidigt, väntar tills jag fyller 30 med det. ;P Haha



Imorn blir det en träningspromenix med Sofia, på fredag kommer en av kussarna och i helgen blir det att se systers, och dem andras, projektshow och bli firad i förskott av en del av släkten. :) Sen är det inte långt kvar till den 25:e..! Weei! :)

Exception

Måste dela med mig av min systers senaste låt! Tycker den är så grymt fin!
Du är verkligen så himla grym och jag är sjukt stolt över dig min fina syster. <3

"the person you´re thinking of while reading this, is the person that matters most to you right now"

Känns så himla skönt att känna sig så peppad med träningen. :) Riktigt kul när man slår sina egna träningsrekord! Hade nån sagt till mig att jag skulle orka göra tex så många situps som jag klarar nu, så hade jag inte trott dem tidigare! Men allt går, bara man bestämmer sig och känner sig peppad. Det som, iallafall gör mig peppad, är när man börjar kunna se resultat. Då vill man verkligen bara fortsätta. :)



Idag har det blivit körning. Jag vet att jag har sagt det flera gånger förut, men jag är verkligen galet pepp på att bli klar med körkortet, helst nu på en gång! :P Många säger att det är en riktig frihetskänsla att bli klar med körkortet, det tror jag verkligen att det är! Åh kan det inte bara var klart, nu! ;)

Var och hämtade ut ett paket idag, det var äntligen hårfärgen som vi beställde för ett tag sen, så nu blir det färg till både mamma och syster. :) Önskar verkligen att jag kunde färga håret på mig själv oxå, hade varit så himla enkelt, men men. :P Haha. :)

16 april..

Trodde verkligen att vintern var slut nu, men tydligen inte.. Sjukt vad fort vädret kan ändras ändå, igår kunde man sola i bikini på balkongen och idag ser det ut att vara typ januari utomhus.. Haha, jaja det försvinner väl forhoppningsvis snart! Funderar på att trotsa vintervädret och köra på en springtur. :) Bara för att, haha. :P

Nu är teori och körprov bokat! Var tyvärr långa köer, så det blir i slutet av maj, hade helst velat bli klar innan jag fyller år, men men. Det blir ju innan sommaren iallafall, det känns verkligen grymt kul! :) Längtar sjukt mycket!




Sicilien i oktober förra året, saknar värmen sjukt mycket!

Fear is stupid, so are regrets

Kul kväll igår med ett härligt gäng. Vi började med mys hemma hos Hanna sedan gick vi till Legends en stund. :)



Längtar massor till fredag, då kommer en av dem bästa kusinerna och hälsar på. :) Blir en liten "förfest" inför min födelsedag, med en del av släkten i helgen. Mys. :)
Nu blir det att snart att göra sig klar inför tennisträningen, och senare blir det att öva mer på teorin.
Krya på er fina ni så ni kan vara med på träningen snart igen <3  

Ha en härlig söndag!

What we dream, it´s all that matters

Idag har det varit en lugn och kul dag. :) Har hunnit med att köra en sväng, shoppa och nu blir det fredagsmys. Första fredagen på länge, känns det som, som det blir en lugn hemmakväll. Mysigt det med ibland. :)

Blev verkligen ännu mera taggad inför sommaren efter shoppingen idag, när det blev nya bikinis, converse och toppar. ;) Wiee, snart är det verkligen sommar, kommer bli så grymt skönt!! Längtar verkligen efter värmen som är dygnet runt! :)


Fan att jag redan tagit studenten, annars hade jag lätt valt den här. ;P




Ha en härlig fredagskväll!

Another day will rise

Kul kväll i Rättvik igår med härliga vänner, med mycket skratt och flams, precis som det ska vara. ;) Haha. :) Jag och Ida kom dit hyfsat tidigt, ca halv elva, då var det inte mer än typ tio stycken där inne.. Så vi stod och hängde med vännerna vid dörren i typ en timme medan det fylldes på med folk. :) Det blev ganska mycket folk, men inte riktigt som i lördags när dem hade haft ca 700 pers.! :) Då var det verkligen trångt, haha skönt att vi inte tappade bort varandra i folkmassan! :P









Idag har det blivit ännu mera teoriövning, äntligen börjar svaren sitta nu, så man slipper gissa på alla frågor. Imorn blir det att boka tid för teori och uppkörning. Hoppas det inte är så långa köer, vill verkligen bli klar med det så fort som möjligt! :) 

Lillördag

Blir en spontanutgång med Ida ikväll! Alex är tyvärr hemma med feber, massa kryapådigkramar till dig! Men vi blir inte där så länge eftersom Ida börjar tidigt på jobbet imorn, men en stund är vi där iallafall. :) Taggad trots att det blev spontant, haha nästan roligare då ibland. Man lever ju bara en gång, så då är det lika bra att ha så kul som möjligt. :)



Ha en fin kväll!


Next to me

Dålig uppdatering just nu känner jag, all tid går till körning och teori nu i dagarna. Känns verkligen overkligt att snart kunna köra utan övningsskylten och utan "hjälp". :) Känns grymt kul att kunna köra med vännerna i sommar, sen har jag även lovat att köra dem närmaste utgångarna när kortet är fixat, hehe. :) Weei vad taggad jag känner mig, vill vara klar nuuu!

Imorn blir det mer övning och även träning, så man får lite mer energi åt "plugget" :P Hade verkligen "glömt bort" hur det var att plugga.. Haha, det lät ju sjukt, men det tog ett tag innan man kom in i det. :)

Här är en skön låt jag hörde idag, som får avsluta dagens inlägg.:)
Nu blir det filmmys innan sängen, ha en härlig kväll!

Hey I just met you

Igår blev det en kul kväll på bowlingen. :) Det som inte var lika kul var att många i publiken var ca 40 - 50 år, så ena stunden fick man höra: "Tjena lilla gullet!", och nästa stund fick man akta sig så man inte blev omkullknuffad av någon galning som tyckte att dem skulle förbi en. Haha, men vi skrattade mest åt det! :P
Det var kul att se Takida spela iallafall, dem var riktigt bra live. Sen innan vi skulle åka hem, när bowlingen hade stängt, kom det fram några från bandet och pratade med oss och dem andra som var kvar och jobbade där. Sen snodde han en kram av oss när vi skulle gå, haha










Blev ca fem-sex timmars sömn inatt, så idag är jag lagom trött. Hehe, men det är bara att vila idag så man orkar ikväll igen. :)  

"Music is all I need, I just wanna dance"

Nu är det dags att börja göra sig iordning, sitter i myskläder just nu, och helt ofixad för en utekväll, haha. :) Ikväll blir det en sväng till Rättvik med Ida. :) Blir en lugn kväll idag, kände att det blev lagom mycket igår, hehe. :) Får se hur vi gör imorn, men idag blir det lungt. Skönt det med ibland. :)
Taggad för en kul kväll med en av dem bästa! <3



Hoppas ni haft en härlig dag med massa påskgodis, hehe. :) Ha en bra kväll!

I´m gonna live my life, no mather what we party tonight

Igår blev det första utgången på länge, som vi alla tre var med. :) Känns så himla kul att vi alla kan vara tillsammans igen! 
Det var ganska mycket folk när vi kom dit, så det var härlig stämning med bra musik. Sen kan man ju inte ha annat än kul när man är tillsammans med underbara vänner. Även om man kanske inte kände sig så taggad innan. :) Ni är bäst fina ni! <3






Together

Haft en riktigt mysig dag och kväll med underbara vänner! <3 Så himla kul att vi alla är hemma igen. :)
Nu blir det efterlängtad sömn så man orkar imorn. :)




En månad

Idag är det äntligen dags för oss alla att ses igen! <3 Nu har det, sjukt nog, gått en månad sen vi alla sågs senast! Åh ska bli så grymt kul att ses igen!!:) Som vi har längtat! Woho!:)




There can be miracles

Igår blev en riktigt mysig och rolig dag. :) Det blev, bland annat, en skön promenad med Sofia på solvändan och bio med Alex. :) Riktigt skönt med solen när vi gick våran sväng, nu ska vi peppa varann så vi håller på det här framöver oxå, hehe. :) På bion såg vi Titanic i 3D, den var lika sorglig som alltid, haha, men riktigt kul att se ändå! :)

Tack för en härlig och mysig dag <3







Just do it

Idag har jag suttit många timmar framför ratten. Körde fram och tillbaka till Falun och klarade även av Risktvåan! :) Sjukt skön känsla när jag fick reda på att jag hade blivit godkänd! Man blev ju lika glad som om man var klar med körkortet! ;P Jag hade ju övat innan, men man vet ju ändå aldrig säkert hur det kommer att gå, med nerver och allt, förrän man är där och kör. Så himla kul att det gick bra! Så nu är det bara att boka in teori och uppkörning så fort jag har hunnit plugga lite mer! :)
Åh vad jag är taggad på att ta körkort!!


Bilden är från google, men den är tagen i Falun, så det var såhär det såg ut när vi gasade runt i idag. Haha. ;P 

Ikväll blir det en tidig kväll, är så himla trött i ögonen och huvudet efter dagen. Nu när man äntligen kan släppa det! Woho! :)

Please don´t stop the music

Åh är så grymt taggad till Peace & Love!! Ska verkligen bli sjukt kul att Rihanna kommer dit i år! Såg henne på den enda, av dem tre konserter hon skulle haft, i Globen förra året. Känns verkligen galet kul att få se och höra en av favoritartisterna live igen!


Gasen i botten

Idag har jag övat både på teorin och inför Risktvåan, när man ska köra slalom mellan sex koner, stanna i en "parkeringsficka", backa, vända om och köra slalom tillbaka. Första gången jag körde gick det på typ en minut, men idag klarade jag det på 35 sek, det kändes grymt kul! :) För att bli godkänd ska man klara det på max 40 sek. Är lite nervös, men det känns som att det kommer gå bra, får hoppas på det! :)  




Kul med hagel helt plötsligt, haha

Nu blir det träning, skönt att avreagera nerverna, hehe. :)

Sometimes I get a good feeling

Igår blev det en kul och mysig filmkväll. :) Först var vi utanför Legends och köade, men det var sjukt kallt och det verkade som att det var mest äldre personer där, som det ganska ofta är, haha. Så det blev filmmys istället. :) Skönt med en nykter lördag, och kunna ge ännu mer på tennisträningen idag, än när man mår dåligt dagen efter. Sjuk skrattattack även denna vecka på träningen, haha! Känslan när man knappt kan stå för att man skrattar så mycket, galet!




Nu blir det ett varmt bad innan sängen. Imorn blir det mer övning på teorin, woho.. :)

RSS 2.0