Right here right now

Haft några riktigt roliga och härliga dagar i huvudstaden i helgen. Hann med att träffa två av mina bröder, en av mina bästa vänner, gå på informationsmöte på Hollister och en utgång. :) Riktigt kul!
När jag först kom fram mötte jag som sagt upp några släktingar, som jag sov hos under första natten. Där blev det middag när jag kom fram, sen blev det mys framför tvn. Skön fredag. :)

På lördag morgon tog jag mig in till stan och Hollister. Där träffade jag nio andra som var nya, vi var fem tjejer och fem killar. Först fick vi information och sen blev det att välja ut vilka kläder vi kommer jobba i, under första månaden, om fem veckor kommer en ny kollektion och nya kläder. :) Alla var trevliga och hjälpsamma så det känns riktigt spännande att börja jobba hos dem! Min första arbetsdag blir på onsdag, så jag är riktigt taggad! Blir Sthlm över dagen och utgång i Leksand på kvällen. :)
När vi alla hade hunnit få all information och våra scheman för juni så blev det en sen lunch innan jag tog mig tillbaka hem till mina släktingar.

På eftermiddagen tog jag mig till en underbar vän och åkte hem till henne och fixade oss inför kvällen. När vi var klara för en utgång tog vi oss in till Stureplan och mötte upp två till. Väldigt kul kväll som blev lite galnare än vad som kanske var tänkt från början, iallafall eftersom min vän skulle upp och jobba dagen efter. Haha, men kul hade vi!
Vid ca halv fem somnade man ganska snabbt, sen var det bara att ta sig upp vid åtta och åka in mot centrum, och min väns jobb. Hon jobbar på Ben & Jerry - glassbar, så himla mysig arbetsplats, och väldigt god glass;)Riktigt kul att se centrumet igen oxå, som jag inte har varit i sedan jag senast bodde där, för ca sju år sedan..
Efter några timmar var det dags att ta sig in till centralen och åka hem igen.
Grymt kul och spännande helg! :)











Imorn är det, sjukt nog, treornas studentbal..! Fattar verkligen inte att det har gått ett år sedan det var våran bal. Samtidigt har det ju hänt en hel del under året som har gått.. Imorn blir det iallafall att hjälpa syster och en kompis med deras frisyrer, sen blir det att åka dit och se alla uppklädda studenter.

Hoppas ni haft en härlig dag!

RSS 2.0