Against all odds

Haft riktigt mysiga och roliga dagar med en väldigt fin och saknad vän! Har flera bilder som jag tänkte lägga upp, men nu har den datan såklart fått virus.. hoppas den snart går att använda igen så bilderna kan komma upp. :)

Igår när jag kom fram till Sthlm började vi med lite shopping och en lunch, sen blev det ännu mera shopping innan vi gick på bio. Idag blev det en mysig dag med flera barndomsminnen. :) Har inte varit i Tyresö sen jag flyttade därifrån, så det var verkligen kul att se hur allting såg ut nu och hur mycket man kände igen sig.:) Sen hann vi även med en sväng in till Gamla stan. Så himla härligt väder där nu, riktig vårkänsla! 

Sen fick jag ett jobberbjudande under shoppingen.. Får se hur det blir med det.:)


"This is not a drive by"

Haft en skön dag i solen, idag fick man verkligen vårkänslor, äntligen! Nu på kvällen hann jag med att klippa tre killar som behövde hjälp med frisyrerna inför studentkryssningen imorn. Hade oxå velat åka på studentkryssning, men Kina fick duga för våran klass, det var ju helt okej det oxå, hehe. :)

Nu är det verkligen dags att dejta kudden, om jag ska orka upp vid typ sju imorn så jag hinner packa, innan jag åker mot Sthlm och hälsar på en väldigt saknad vän. Ser verkligen framemot att hinna prata, skratta och shoppa.:) Hemma igen på tisdag, då blir det en uppdatering.:)

Ha det bäst så hörs vi snart igen!


Helgen

Hade riktigt mysiga dagar i huvudstaden där jag hann träffa två av mina bröder och resten av deras familj. :) Hann med två (dem två första nånsin haha) bandymatcher, första dagen när min yngsta bror spelade och andra dagen var det storebror som spelar i A-laget. Var sjukt kallt att stå i converse men annars var det kul. :)







Igår när jag kom hem med tåget var jag sjukt trött, men vad gjorde det när man skulle ha en kul kväll med fina vänner? :) Vi började hemma hos Tilda och firade henne, sen var vi på Legends i ca en halvtimme innan dem stängde. Blev en riktigt kul kväll trots att kudden var väldigt lockande först. :)









Som en perfekt avslutning på kvällen fick vi skjuts hem i en brandbil, haha. :)

"Friendship isn´t about whom you have known the longest, It´s about who came and never left your side"

Sometimes we feel like crying, sometimes we can´t stop laughing, and with some people you just can´t stop smiling.





For everything you do, for everytime you make me smile, for everything that´s true, I turn to you

Ska verkligen bli kul att åka på en blixtvisit till Sthlm imorn:) Har saknat er ska ni veta!
Uppdaterar när jag är hemma igen på lördag, eller söndag, blir ju utgång på lördag så fort jag har kommit hem. ;P

Ha det bäst sålänge!


You make me smile

Nu var helgen och början av nästa vecka planerad, kommer bli grymt kul! Sthlm i början av helgen, Leksand och utgång med vännerna hemma på lördag, och tillbaka till huvudstaden på måndag och träffa en väldigt saknad vän. Haha, allt går om man vill! ;P

 

Vänner är verkligen det finaste som finns. Jag tänkte säga "dagens sanning" men det är varje dags sanning. Dem som alltid finns som stöd och ger dem där svaren som man själv inte alltid kan komma på. Dem som finns där och lyfter upp en när man faller. Dem som är glada för ens skull när något kul händer en. Dem som delar både glädje och sorg med en. Dem som aldrig lämnar ens sida, som finns där oavsett vad. Dem är verkligen oersättliga. Älskar er fina ni <3

 


"Happiness is having what you want and wanting what you have"

Skulle till salongen och fixa utväxten idag vid halv tolv, strax efter nio blev jag väckt av att mobilen ringde. Först trodde jag det var väckarklockan, men sen såg jag att det ringde, lät nog ganska trött när jag svarade, haha. :P En av dem var sjuka så dem undrade om jag kunde komma dit strax innan tio istället, blev lite stressigt men det gick, skönt att hinna få det gjort idag iallafall. :)





Ser framemot helgen, antingen blir det en kul helg i Leksand och Sthlm på mån, eller Sthlm över helgen. Får se hur det blir. :) 


"..I´m not that fragile, I´m not gonna break, so why am I crying.."

Lyssnar sönder Mollys bidrag, så himla fin låt. En sådan låt som man verkligen borde lyssna på för att påminna sig om att man är starkare än vad man känner sig ibland..


Känslan som vi alla förtjänar att känna:

"Min favoritplats är att få vara i din famn.
Känna doften av ditt hår och din hud.
Se in i dina ögon som glittrar mot mig.
Känslan av dina läppar mot mina.
Känna dina armar omsluta runt mig.
Känna dina fingrar mot min hud.
Höra
ditt hjärta slå och dina lungor som drar in luft.
Mina armar runt din hals. Fingrarna som leker med ditt hår. Tryggheten.
Att få vara nära, omtyckt och älskad.
Känslan av kärlek."

As long as I see the strobe lights, I´m dancing all night long

Har verkligen haft tre grymt roliga och mysiga dagar med dem bästa och idag mår man som man förtjänar.. Haha, men det var det lätt värt, har verkligen varit hur kul som helst. :) Tack alla ni som var med och gjorde dem senaste dagarna väldigt lyckade!
















Behind each cloud you know the sun is shining

Half way between wrong and right

Skönt med sol idag igen! Blev en skön sväng med en liten charmig kille som älskar att rusa runt i snön, haha.






<3

We can do it even better in broken heels

Tack vare underbara vänner, som fanns vid min sida hela kvällen, blev det en lyckad utgång igår. Jag kan verkligen inte säga det nog, ni betyder massor! <3








Puss till mina fina! 

Man orkar till en viss gräns

Ser framemot att ha en kul kväll med några av dem bästa idag.:) Oavsett hur man egentligen känner sig blir man alltid glad när man är tillsammans med riktiga vänner <3



Ni som finns, inte bara när allt känns toppen utan även annars, ni betyder otroligt mycket. Så himla glad att ni finns <3

Överraskning

Det är så kul att överraska med presenter/blommor, eller något annat, när det inte är någon särskild dag. Idag blir det mamma som får en överraskning. :)
Jag är så himla tacksam för att du alltid finns som stöd och ger mig råd när jag själv känner mig helt "lost", du har verkligen svar på allt. Så har det varit så länge jag kan minnas. Du betyder otroligt mycket och jag är så glad och tacksam för att du är min mamma. Jag älskar dig. <3




Shine a light

Sjukt härlig dag idag! Solen skiner, och värmer tillochmed, då kan man ju inte bli annat än glad. :) Tog en lång skön sväng med hundarna, var ju tvungen när det äntligen var sånt här väder! Snart är det våår!
Känns verkligen galet att fylla 20 om bara, snart, två månader..












Någon tyckte det var jättekonstigt att hon inte fick bada.. det spelar ingen roll om det är sommar och värme eller is i vattnet, hon vill alltid simma, haha min lilla isbjörn ;)

Tell me

Om bara några månader kliver vi ombord på "Skutan" igen! Längtar! :)




Åh minnen.. sjukt att det snart har gått ett år sen man var där sist.

Drive by

Jag vet att jag har sagt det förut, men jag kan inte få nog av att träna. När jag jobbade som mest intensivt så var jag ju alltid helt slut när jag kom hem på kvällarna. Då blev det inte lika mycket träning som jag egentligen ville hinna med. Jag hann springa nån dag i veckan, men jag hade ändå spring i benen. :P
Därför känns det väldigt skönt nu att kunna hinna träna så mycket som man vill.
Längtar till det blir barmark så man kan ut och springa oxå. Det var nån som körde moped häromdan, det är väl ett vårtecken? ;)

Nu blir det snart att sova, har typ somnat vid två varje dag och gått upp sent, men det är väl värt att försöka ändra på det nu.. ;P

Hoppas ni alla haft en mysig alla hjärtans dag med någon/några ni tycker om! <3 Längtar till torsdag när det blir ännu en grym kväll med några av dem allra bästa. :)


Alla hjärtans dag

Massa kärlek till familjen och alla underbara vänner! Tack för att ni finns <3


Älskar dig syster <3

One moment in time

Kan inte förstå att en av världens största sångerskor inte längre finns, samtidigt blev man ju inte så förvånad tyvärr..  Hemskt, och sorgligt, att se vad droger och missbruk av alkohol kan göra..

Alltid lika sorgligt och overkligt när någon dör. <3



Raise your voice, sticks and stones may break my bones




I wish you could see yourself through my eyes, only then would you see how special you are and how much you mean to me.


If you cant get someone out of your head maybe they're supposed to be there.

Blev en riktigt kul kväll igår! Började hemma hos Alex med att fixa oss och sen ha förfest. Det var ett kul gäng så det blev mycket skratt. :) Sen fortsatte vi kvällen i Rättvik, där det var premiär med Club Epic. Grym musik och ganska mycket folk. Så glad att ni finns finaste ni! <3



"Can´t you feel my heart beat so. Need you by my side."

Always forgive, never regret

"I´ll stand by you"






"I hope that days come easy and moments pass slow,
and each road leads you where you want to go,
And if you´re faced with a choice and you have to choose,
I hope you choose the one that means the most to you"


Du är stark, du klarar vad som helst, det vet jag.

"I´m also just a girl, standing in front of a boy, asking him to love her"

Blev en myskväll med hemmagjord pizza och Notting Hill. Mysig fredagskväll!


Fredag

Äntligen fredag! Vad fort den här veckan har gått! Idag blir det träning och körning. Längtar till imorn, då blir det en kul kväll med några av de bästa vännerna, tror det kommer bli toppen! :)

Snart är det vår va?:) Längtar till när första värmen kommer och man slipper vantar och dunjacka, kunna vara ute i jeansshorts och linne, värme dygnet runt, sitta på uteserveringar, solen är framme nästan hela tiden, grillning och mys med vännerna, sola och få solbränna.. Jag vet att jag tjatar om sommaren typ heela tiden, men det är ju den bästa tiden på året, så man kan ju inte annat än längta. Allting känns så enkelt på sommaren!











"Feel this, can you feel this, my heart beating out of my cheast"


"Be strong girl"

Vad är det som gör att man verkligen faller för vissa personer, och blir kär, och vad är det som gör att vissa helt plötsligt inte känner så längre, för någon som dem verkligen älskat? Kan riktig kärlek ta slut, på riktigt? Eller finns den alltid där, bara att det inte är rätt tillfälle i livet? Och hur vet man om det är riktig kärlek, och rätt tillfälle, sån kärlek som klarar allt? Så många frågor, så få svar.

Vissa personer verkar som att dem blir kära hur lätt som helst, och andra verkar som att dem har svårt att bli det.
Kärlek hade ju en slags betydelse när man var liten, när man tex var "kär" i sin idol, eller när man "älskade" olika saker som man verkligen tyckte om. Sen när man blev äldre ökade "kärleken", eller det som man lärde sig var kärlek, när man träffade någon man tyckte om, och som man ville dela all kärlek som man har inom sig.
Lycklig kärlek kan ju verkligen få en att känna sig som den lyckligaste på jorden, medan olycklig kärlek kan få en att känna att man inte ens orkar finnas på jorden. Vilken sjuk kraft kärleken faktiskt har.

Usch den här är typ för sorglig. Olycklig kärlek när den är som värst. Ingen av dem ville leva utan den andra, men samtidigt kan dem inte leva tillsammans, det slutar med att dem båda bestämmer sig för att dem inte orkar leva längre, då kan dem vara tillsammans igen för alltid, vilket dem båda egentligen ville.

Och sen finns det, som tur är, lycklig kärlek. När man inte kan sluta le och ingenting kan få en att må dåligt! Att känna sig älskad och att älska någon är verkligen det bästa som finns, den känslan går typ inte att överträffa. Det är troligtvis för att man vet, innerst inne, att man kommer få känna sig lycklig igen som man orkar
när det känns tungt.
Om man bara skulle ge upp skulle man ju aldrig få någon chans att bli lycklig.


Måste ta en till glad låt, den sorgliga var för sorglig. :P

<3

I´d rather die tomorrow than live a whole life without knowing you

Riktigt mysig och rolig eftermiddag med finaste Nora idag. Började med en mysig fika på Siljan, sen blev det en klippning hos mig och massa välbehövligt prat och skratt. Så himla kul att ses igen tjejen, det var verkligen alldeles för längesen! :) Tack för en riktigt härlig dag, saknat massor! <3

Nu blir det snart att göra kudden sällskap, tog ett varmt bad förut, haha känns som att jag gör det jämt, och nu känner jag mig sådär lagom trött.

En kylig morgonbris, sakta sveper genom rummet,
jag kryper tätt intill, lycklig för att du finns till.

"Imagine a future moment in your life where all your dreams come true. Who's standing next to you?"

Weei! Nytt rekord på träningen idag, härlig känsla! Blir typ förvånad själv, tror jag aldrig känt mig så motiverad med att träna förut som jag känner mig nu. :)




"Why can´t this moment last forever more,
tonight eternity´s an open door,
Don´t ever stop doing the things you do, don´t go,
every breath I take I´m breathing you,
Euphoria, forever til the end of time"
Loreen - Euphoria


"Hey I heard you were a wild one"

Blev en spontanutgång igår, började hemma hos Maria med Ida och Maria. Så fin lägenhet, vill oxå ha en egen!
Där blev det mys med vin och naturgodis. Vi spelade även ett spel med roliga frågor, haha vissa frågor skrattar jag typ fortfarande åt, "om du fick x miljoner skulle du då ..?" Haha, kul var det iallafall. :)

Sen drog vi vidare mot en bystuga där det var 20 årsfest, efter ca 20 min åkte Ida och jag vidare mot Legends. Där var vi oxå i typ 20 min innan dem stängde. Sen avslutade vi på nån fest som var lagom trist, haha vi kunde verkligen inte göra annat än att skratta! Haha, en av dem sämsta raggningsreplikerna måste ändå vara: "Är din pappa tjuv? För han har stulit alla stjärnor och placerat dem i dina ögon!" Haha, seriöst..
Kul att träffa fina vänner iallafall!

Idag blev det mys i soffan och vila bort halsontet och förkylningen som jag kände av sen i morse:/ Alltid lika tråkigt de gånger man missar tennisträningen.. tur att det är sällan iallafall.

Nu ser jag verkligen framemot nästa helg, när vi alla kunde den dagen oxå, det kommer bli hur kul som helst!


If there´s love just feel it, and if there´s life we´ll see it

Var precis iväg och hämtade mitt paket med saxar osv. Äntligen! Har faktiskt kliat lite i frisörfingrarna. :P Haha.

Eftersom att jag längtar till sommaren ända från att det blir första höstkylan, så har jag väntat ganska länge nu.. Men snart blir det förhoppningsvis vårvärme och sen sommarvärme, längtar massor! :) Gjorde våfflor idag, då kändes det lite mer som sommar. :P





alla fick såklart smaka;)



myskillen <3


Några fina citat :)

"No one is afraid of heights, they are afraid of the fall.
No one is afraid to fly in a plane, they are afraid to crash.
No one is afraid to play, they are afraid to lose.
No one is afraid to give their heart to someone, they are afraid of getting their heart broken.
No one is afraid of the dark, they are afraid of what's in it.
No one is afraid to love someone, they are afraid to lose someone."

(Tips till er killar:P)
"När en tjej..
Är tyst: så rullar det med miljoner tankar i hennes huvud
Bråkar med dig: tänker hon väldigt djupt
Tittar på dig med ögonen fulla av frågor: så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida
Svarar jag mår bra efter några sekunder: mår hon inte alls bra
Tittar sorgset på dig: undrar hon varför du ljuger
Lägger sitt huvud på din axel: så önskar hon att du är hennes förevigt
Försöker få kontakt med dig varje dag: då söker hon din uppmärksamhet
Smsar ofta: vill hon att du svarar åtminstonde en gång
Säger jag älskar dig: menar hon det
Säger att hon inte kan leva utan dig: då har hon tänkt klart att du är hennes framtid
Säger att hon saknar dig: så kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör.."

"Kärlek kan ge dig mer tårar än vad sår nånsin kan göra, samtidigt ger det dig mer glädje än nånting annat"

"Love is passion, obsession, someone you don´t want to live without. If you don’t start with that, what are you going to end up with? Fall head over heels. I say find someone you can love like crazy and who’ll love you the same way back. And how do you find him? Forget your head and listen to your heart. I’m not hearing any heart. Run the risk, if you get hurt, you’ll come back. Because, the truth is there is no sense living your life without this. To make the journey and not fall deeply in love - well, you haven’t lived a life at all."

"De sötaste leendet har dom djupaste hemligheterna. De finaste ögonen har gråtit de flesta tårar & de snällaste hjärtat har kännt den största smärtan."

"Var dig själv, alla andra är redan upptagna"

<3

Go ahead, tell me everything is going to be ok

Haft en skön dag med träning och en sväng med hundarna. Så kul när man märker att man orkar mer för varje gång man tränar, grym känsla!
Nu blev det mys i soffan framför "Livet blir bättre", kul att se människor som har fått tillbaka livsglädjen och viljan att leva, efter att dem i värsta fall inte velat leva längre. Allt går, om man verkligen vill, och inte ger upp. :)







"Take a look at yourself in the mirror, who do you see looking back?"

RSS 2.0