If you have faith, anything is possible

Riktigt lyckad och kul kväll igår med fina vänner. :)
Kvällen började med att jag och Alex åkte hem till Ida, sedan bar det av mot arenan för att se på matchen inför "Drömkvällen", både jag, Alex, Ida och Idas bröder satt typ och skrattade genom matchen, 0-7 blev det oxå..:)
Sen körde vi till Alex nya lägenhet, den var riktigt mysig och fin! Efter att vi hade fixat färdigt oss, medan vi skulle försöka äta nåt till en sen middag, bar det av mot Max hus för förfest. Det blev typ världens snabbaste förfest, iallafall för oss tre som kom dit lite senare än dem andra, innan vi gick tillbaka till arenan. Blev faktiskt förvånad att det inte var mer folk, när man hade hört att de hade sålt så många biljetter. Men det är ju alltid skönt att slippa trängas. :)

Somnade vid typ halv fem och vaknade klarvaken vid tio, suck! Alltid när man inte har någon större anledning att sova, kan man sova hur länge som helst, men så fort man verkligen behöver sömn så får man inte det.. Haha, knäppt.
Tränade lite idag och nu är det bara att göra sitt bästa för att kunna spela bra på träningen oxå, och slippa somna på banan, hehe. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0